Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Subscribe RSS

 Misty Iines ja muut
03.02.2009 22:45

Kuten kaikki sivuilla kävijät ovat varmaan huomanneet, taloon on tullut uusi rinsenssa, Misty Iiines. Neito on meille niin tutusta Bayarin kennelistä ja Marja antoi neidon meille sijoitukseen.
Neito onkin vallan omaa luokkaansa oleva : )

Kotiutuminen kävi 5 minuutissa ja muitten koirien ylitse neiti koittaa kömpiä jatkuvasti. Viis siitä että toiset ei sitä vielä oikein sulattaisi vaikka muuten tulevatkin hienosti toimeen. Lotta varsinkin on innoissaan kun sai uuden innokkaan leikkikaverin itselleen : )
Heti toisena päivänä Iines päätti että nyt riittää rappusten matkustaminen sylissä ja kiipesi nuo portaat itse ylös minun perässäni ja tietysti urheili ne alaskin päin. Saman reissun aikana kiipesi myös sänkyymme, tosin pienen prinsessapedin avustuksella, mutta ihan itse kuitenkin. On se vaan tomera neiti ; )

Ainut mitä neiti on tähän asti kavahtanut oli eilisen pesun jälkeinen kuivaus. Mutta eihän se nyt mikään ihme ole, kun puhallin on iso kuin mikä ja voimaakin siitä löytyy niin että meinaa lentää pieni neiti selälleen. No, kuivaus kuitenkin suoritettiin loppuun asti, onhan se opiskeltava näitä kaunistautumisen saloja jo nuoresta asti : )

Misty Iineksen luonne näyttäisi tässä vaiheessa todella ihanalle ja rohkealle. Vähän samantapainen kuin Ringo, joka ei pienistä hätkähtele. Jos tuo tyyli pysyy neidissä, niin meillä on todellinen kultakimpale talossa : )
Toivottavasti näin on!


Kommentoi
 Löpinöitä
06.10.2008 20:00

Niin se aika vaan vierähtää.

Lotta on jo saanut kaikki rokotukset ja nyt odotellaan kovasti ensimmäistä pentunäyttelyä. Se tuleekin olemaan 26.10 Lahdessa. Samaan näyttelyyn pitäisi ilmestyä myös Lotan veikka Noppa tuosta näyttelystä. Hyvä Pirjo!!!!
Ja Lotan sisko Siiri. Ehkäpä tuo Dooriskin sinne ilmestyy?! Hauska nähdä tuo Siirkin pitkästä aikaa. Siinä onkin sitten kova kisa esissä, kun sisarukset taistelee sijoituksista ; ) No ei vaan, hauskaa yhdessäoloa tiedossa!

Luonnetta tuolla Lotalla kyllä on, vaikka muille jakaa. Ringo ja Stella vallankin saavat kovaa käsittelyä pikku neitiltä. Saisivat vaan vielä opetella komentamaan tuota kakaraa. Ehkä sekin tulee vielä tapahtumaan kunhan Lotalle tuota ikää tulee hieman lisää

Heinolan näyttelyn jälkeen on Ringon näyttelyt menneet hieman ketulleen. Ei ole kovin kummoisia arvosteluja saatu. Monesti on tuomari huomauttanut Ringon koosta, vaikka olihan tuossa välissä yksi tuomari, joka oli sitä mieltä että saisi miehellä olla kroppaa vielä enemmänkin : )
Ei sen puoleen, jotenkin tuntuu että Ringo on hieman tylsistynyt tuohon kehän kiertämiseen. On jotenkin paras terä miehen menosta ollut viime aikoina hukassa. No onneksi tässä on ollut pieni tauko näyttelyissä, jospa se olisi hieman palauttanut tuota intoa jätkän menoon takaisin.
Hyviä tuloksiakin tietysti toivotaan niin Navidalle kuin Ringollekin!!


Kommentoi
 Kulunutta aikaa
16.09.2008 20:52

Viime päivityksistä ja uutisista on mennyt hirmuisesti aikaa ja vaikka mitä on kerinnyt tapahtua sinä aikana.

Lotta on kasvanut hirmuisesti ja ollaan käyty jo ensimmäisellä rokotuksellakin. parin päivän päästä onkin toinen esissä ja eka pentunäyttelykin on "varattu". Jännityksellä odotellaan miten neidon kanssa sujuu esiintyminen. Seisominen ainakin kotona sujuu hienosti, hihnakävelyä tarvitaan vielä lisää ja ehkä ennenkaikkea tarvitaan malttia rutkasti lisää. Neiti on pieni elohiiri, joka touhuaa urakalla kaiken aikaa. Ihana sellainen kylläkin, vaikka täytyy välillä ihmetellä neidon tarmoa.

Ringokin yllätti maminsa ja otti omassa kotinäyttelyssä SERTI:n. Voi vitsit mikä ylläri ja riemu oli sen mukainen. Kiljuin kurkku suorana kehässä ja hypin tasajalkaa ;  )
Harmi vaan, että tulokset on huonontunut sen jälkeen. Ollaan urakalla saatu H:ta, juuri Ringon koon takia.

Navida on aivan huippu noissa näyttelyissä. Tyttö nappaa ERI:ä kerta kerran jälkeen, mutta PN kehän sijoitus puuttuu kaiken aikaa. No ei se mitään, ERI:kin on jo kova sana tuon ikäielle neitokaiselle alottelijana kehässä. Jotenkin tuntuu että Navida on muuttunut noitten näyttelyitten aloittamisen jälkeen. On neiti paljon reippaampi ja touhukkaampi kuin ennen. Nyt jo Navida tuntuu jopa hieman nauttivan tuosta näyttelytouhusta. Ihanaa miten hienosti neitillä on mennyt = )


Kommentoi
 Koirankoppia ja vauveleita
01.06.2008 17:16

Juupa-juu. Koirankoppi olisi kotona, mutta eipä nuo koirulit hirmuisen rakastuneita koppiinsa ole. Kukaan ei ole vielä aikaansa siellä viettänyt : ) No, mutta jospa ajan kanssa se alkaisi kiinnostamaan enemmän.
Stellakin kyllä ennemmin makoilee minun sylissäni kuin menisi maaten omaan "taloonsa".

Vielä viimeiset viimeistelyt pitäisi sille tehdä ja sitten voisi sanoa että "mökki" on valmis!
Jos ei koirat kiinnostu kopistaan, niin saipa ainakin emäntä sen monta vuotta himoitsemansa kopin pihalle : )

Vauveleita käytiin todellakin eilen katsomassa Kennel Jatakabiksessa. Ja oli ihania : )
Katsellaan nyt osuuko tuntemukset oikein pentujen kohdalla ja tiedä vaikkapa sieltä tänne meillekin yksi tulla tupsahtaisi : )
Ups....salaisuus alkaa paljastua, mutta kun ei malta olla hieman kertoilemattakaan iloista uutista : )


Kommentoi
 Näyttelyt
19.05.2008 19:47

Se olisi Navidan ensimmäinen näyttely takana ja täytyy myöntää että tytteli yllätti emäntänsä taysin. Olin varautunut siihen että, saan suunnilleen vetää koiraa perässäni, mutta Navidalla olikin vauhtia niin että sain jopa hieman koittaa hillitä neitokaista vauhdissaan. Kävelyharjoituksia tarvitaan kyllä lisää, neidin pää meni maata kohti vähän väliä. Lopputulos kyllä yllätti iloisesti, neito sai EH:n ja sijoittui avoimessa luokassa neljänneksi.

Ringon kohdalla lauantai sekä sunnuntai oli samanlainen lopputuloksessa. Junnujen toinen ja EH. Lauantai lämmitti mieltä hieman enemmän, mutta sunnuntai oli pettymys, pakko myöntää. Jo säänkin puolesta. Vettä ja räntää taivaan täydeltä, kylmät oli tunnelmat. Selvästikään meillä ei vielä osata pukeutua sään vaihtelevuuden mukaan tuonne näyttelykehiin  : (
Kiva olisi välillä saada jotakin muuta tuon jatkuvan EH:n sijaan. Vaikka eihän tuokaan huono "arvosana" ole millään lailla. Tässä varmaankin on käynyt niin, että "nälkä kasvaa syödessä". Alkuun oli tyytyväinen tuohon EH:n, mutta nyt kun useampi näyttely takana ja aina sama tulos, niin kaipaisi jo jotakin parempaa.
No tuli tulosta näyttelyissä tai ei, niin mies on ihana ja sillä selvä!

Näyttelyn yhteydessä vietin ensimmäiset yöt Stellasta erossa katoamisreissun jäljiltä. Ja voi himpula että olin huolissani! Mietin koko perjantain mennessämme Joensuuta kohti, että kuinkahan Stella pärjää ilman omaa mamiansa. Pommitin tyttöjä viesteillä kuinka kotosalla menee. No hyvinhän täällä oli mennyt! Turhaa huoleilin, taisi olla jopa minulla ikävämpi Stellaa kuin Stellalla minua ; )


Kommentit (1)Kommentoi©2019 Mira - suntuubi.com